Præsentationstræning


Michael Laudrup blev ikke en fremragende fodboldspiller uden træning. Du bliver næppe en dygtig taler uden at øve dig. Gennem Talerakademiet tilbyder vi individuel, skræddersyet træning og længere kurser med flere deltagere. Vi skriver også gerne jeres taler. Men vi skriver kun taler for folk, vi har adgang til. Hvis du vil flytte folk, må du investere dig selv. Vi styrer også ordet eller holder oplæg på danske og internationale workshops og konferencer.

PR, tv- og medietræning


Har I noget på hjertet, der er relevant for den brede offentlighed? Vi hjælper med at få jeres historier ud over rampen i medierne, hvis de har potentiale til det, og vi træner jer til at brænde igennem i medierne

Konceptudvikling


Vi hjælper jer med at designe, drive og facilitere idégenererings- og innovationsprocesser. Og vi hjælper jer med at forme idéerne til brugbare koncepter, produkter eller processer til gavn for jeres kunder eller key stakeholders.

Undervisning


Vi underviser i innovation, iværksætteri, kommunikation og journalistik på danske universiteter og efteruddannelsesinstitutioner. Vi arrangerer og faciliterer workshops

Strategi og storytelling


Et mål uden en plan er en drøm. Vi hjælper jer med analyse, strategi og planlægning, så I kan føre jeres drøm godt ud i livet.

Kontakt os


Vi er parate til at skræddersy et produkt til netop din virksomhed. Tag kontakt og lad os finde en løsning sammen...

Kontakt