I Akademikerne (AC) har vi gennem flere år haft et værdifuldt udbytte af samarbejdet med Nina Vinther Andersen. Vi har ved flere konferencer haft stor glæde af Ninas elegante og vidende kompetence som facilitator. Vi har også haft glæde af hendes inspiration og sparring med hensyn til målrettet og kompetent kommunikationsrådgivning.

Niels Lykke, tidl. afdelingschef

Moving Copenhagen har været skarpe til at forstå os, vores kunder og marked. Gitte og Nina har givet os en række værdifulde indsigter, som vi blandt andet har brugt til at udvikle vores fortælling om os selv og den eksplosive udvikling, vores firma har gennemgået, og til at styrke vores kunderelationer. Moving Copenhagens måde at koble en lyttende og analytisk tilgang med kreative løsninger har jeg ikke set eller oplevet andre steder.

Tanja Luplau, Chief Marketing Officer hos Immeo.

Jeg gik til mit netværk og fik anbefalet Nina Vinther Andersen som facilitator. Det blev en rigtig god oplevelse. Nina Vinther Andersen ledede workshop’en professionelt og resultatorienteret. Vi havde et rigtig godt samarbejde under forberedelsen. Og Nina Vinther Andersen afleverede en komplet og præcis debrief.

Sonja Christensen, kommunikationsdirektør, L’Oréal

Jeg kan anbefale Nina uden tøven.

Karsten Mayland, director, Deloitte

Nina Vinther Andersen er særdeles kvalificeret som ekstern lektor i Kommunikation.

Pernille Almlund, studieleder, cand.comm & Ph.d, RUC

Nina er en af de bedste journalister i Danmark.

Jacob Mollerup, tidligere lytter- og seerombudsmand, DR