KØB BOGEN HOS SAXO HER

Bliv en taler alle lytter til

Du kan have verdens bedste idé, men hvis du ikke kan fortælle den, så den giver genklang, mister den sin magi. Få den overraskende sandhed bag kunsten at tale så alle lytter.
Hvad enten du står på en talerstol, leder et møde, præsenterer et tilbud, underviser eller pitcher for investorer viser bogen dig, hvordan du bliver en taler, alle lytter til.Bogen omsætter årtiers videnskabelig forskning til konkrete råd for, hvad der virker og ikke virker, når du vil tage ordet med succes. Den er spækket med lærerige eksempler og praktiske øvelser og til alle, der ønsker at motivere, inspirere og opnår ekstraordinære resultater med deres ord.

"På en inspirerende, faglig og praktisk måde giver bogen en solid indsigt og ruster dig til at give inspirerende indlæg på konferencer, skabe begejstring og forståelse på medarbejdermøder og i det hele taget formidle dit budskab, så det bliver forstået og husket. En bog, der bør ligge i værktøjskassen hos alle som vil noget med deres viden.”

Sigrid Wilbeck - Konsulent, Dansk Industri

”En god historiefortæller kan på en helt særlig måde fange sit publikum. Og i en tid, hvor distraktionerne står i kø, er denne særlige evne efterspurgt. Det falder dog langt fra de fleste naturligt for. Hvem har ikke siddet til en dræbende kedelig oplægsholder på en konference eller til et møde, hvor man skulle udøve psykisk vold på sig selv for ikke at surfe på nyhedsmedier eller læse mails hvert 5. min.?Heldigvis har Nina Vinther Andersen skrevet en bog, som giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes med at tale så folk lytter."

Få introen gratis

Når du henter intro-kapitlet, siger du samtidig ja tak til at få guldkorn sendt til din indbakke med sjældne og ujævne mellemrum.Guldkornene vil være en skønsom blanding af forskningsbaserede tips og tricks, du kan bruge til at gøre din kommunikation bedre. Og måske et par linjer om en idé eller to, som har fanget min opmærksomhed, og som virker til at være værd at dele.Du kan til enhver tid sige tak, men nej tak, hvorefter guldkornene stopper.
 

Send mig introen, det kan kun gå for langsomt

Er du klar til at inspirere, motivere og opnå ekstraordinære resultater?

Grib bogen og forandr verden i dag med din fortælling.
KØB BOGEN HOS SAXO